Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης,
τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας...η αγάπη σας.

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Λέει η τελευταία φράση της Αποκάλυψης του Ιωάννου:

Η χάρις του Κυρίου Ιησού Χριστού μετά πάντων των Αγίων΄αμήν.

Μετάφραση:  Αμήν΄αγίων των πάντων μετά Χριστού Ιησού Κυρίου Τού χάρις Η = ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.




ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ, Κεφ 16



1 Ταῦτα λελάληκα ὑμῖν ἵνα μὴ σκανδαλισθῆτε.  2 ἀποσυναγώγους ποιήσουσιν ὑμᾶς· ἀλλ' ἔρχεται ὥρα ἵνα πᾶς ὁ ἀποκτείνας ὑμᾶς δόξῃ λατρείαν προσφέρειν τῷ Θεῷ.

Μετάφραση στο σήμερα της Ελλάδος:

Ο λόγος εμού του Ιωάννου εστί ο Λόγος του Πατήρ που απέστειλέ με....

... Ώστε, να σφάξετε στο μυαλό σας την παιδεία του βοδιού = τι θα φάμε και τι θα πιούμε και τι θα πηδήξουμε = τι μας δίδαξαν να αγαπάμε, δηλ, το στομάχι μας, το γεννητικό  μας μόριο και τη γυναίκα αντί να την έχουμε στο αίμα μας αμόλυντο ψυχή της Δεξιάς του Πατρός μας, μας ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ...
ΑΝΔΡΕΣ αλά τοιούτους ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ αλά πόρνες... ή ως το φως των αββάτων της σημερινής αντί - Χριστού εκκλησίας. . . των πόρνων εβραίων (του ταλμούδ υπηρετούντες) εν Ελλάδι, του βαρθολομαίου πατριάρχη τον Θεό, αντί του Ιησού Χριστου!....την τρόικα των αγοραστών της γης της επαγγελίας Σας.


Της στομάχου σας η πικρία ο γλυκός λόγος της ουσίας Του Ιησού Χριστού, του Ιωάννου της Αποκαλύψεως.

Ιωάννης