Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα... αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης,
τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας...η αγάπη σας.

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ


Η συνομωσία των Σιωνιστών περί Συντελείας του 2012,η καταστροφολογία και η πλάνη του Εωσφόρου, που ως βάση του έχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο του νου, και την άνευ όρων υποταγή [της μάζας]σε αυτόν... έχει στόχο ξεχάσουμε να σκεπτόμαστε ως άνθρωποι… Βόμβες που βομβαρδίζουν προς αυτήν την κατεύθυνση αμέτρητες!!! Τα μάτια μας παραπάνω, από [από δεκατέσσερα]!!! Οι παγίδες που κατέκλυσαν την ζωή μας μπήκαν να μας μπερδέψουν ακόμη και στα κείμενα των προφητών!!!

 Μην συναινούμε, τραυματίζοντας καίρια την συνείδησή μας, με τους θρασείς υπηρέτες του τρομοκράτη Αντιχρίστου!!!

Η επιλογή είναι δική μας, αν θα ακολουθήσουμε τη ζωή, που μας προσφέρεται απ΄τον Θεό, ή αν σφραγισθούμε ως μάζα στον θάνατο!!!

Το Τέλος του Κόσμου, δεν το γνωρίζουν τα ερπετά, τα γνωρίσματά τους μας δίνουν μόνο!!! Σε κανένα χωρίο ο Κύριος δεν μας λέγει χρονική στιγμή που θα γίνει η Παρουσία Του, ας μην συμμετέχουμε ως μαριονέτες των Σιωνιστών την καταστροφολογία. Ας μην φοβόμαστε το κτίσμα, υπηρετώντας το, αντί να υπηρετούμε τον Κτίστη!!! Η [Μάζα] πρέπει να ξυπνήσει κατά Θεό Ιησού Χριστό, και να αφανίσει τον πυρήνα του ελέγχου και της τρομοκρατίας του νου!!! Είμαστε Θεό-ρατοι, ας ενωθούμε Ορθόδοξα, εν αντιθέσει με αυτούς τους μικρούς κτιστούς διαβόλους που ασκούν πιέσεις καταστρέφοντας την ανθρωπιά! Εδώ θέλει χριστότητα νου!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ, γι΄ αυτό και θέλουν να αναδείξουν Παγκόσμιο ηγέτη [Μεσσία], καταστροφολογώντας πως τάχα θα σωθεί ο Πλανήτης, μειώνοντας τον ανθρώπινο πληθυσμό, κατασκευάζοντας τεχνητές ελλείψεις!!!

Αναζητώντας τί; Μήπως λεφτά; ΑΝ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ! ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ! ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ !

Μην γελιόμαστε αδέλφια! Ψυχές υποταγμένες ζητούν... δουλεία, και υποταγή στο θάνατο.

Έλληνα η επιλογή είναι δική σου, ας τους κάνουμε την έκπληξη ως Ορθόδοξοι, το 2012,την ολυμπιακή φλόγα να την αναστηλώσουμε σε όλο τον κόσμο!!!

Την φλόγα που θα μεταφέρουμε και θα αναστηλώσουμε στις καρδιές μας!!!!

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΛΟΓΑ...